Faster rimmar på Aster och 5 andra ord

Vi har hittat 5 Svenska ord som rimmar på Faster. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Faster

Faster uttalas fonetiskt: ²fạs:ter

Ordförklaring - Faster

Fars syster

Faster Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Faster

  1. Aster
  2. Knaster
  3. Raster
  4. Pilaster
  5. Alabaster

Julrim för Faster

Jag tänkte att det kunde vara kul för dig att om händerna dofta jul Mandel finns det i den här som i din julklapp faster är

Mjuka händer,som doftar gott får du nu av detta du fått!

Nu när julen är här faster Lia alltid förkylder är Denna sak beroende ger och du vill bara ha mer. Därför två du får så kanske du nyår utan snuva når.

I denna lokal ska man sitta och njuta och hoppas att spänningen aldrig ska sluta Nu får du råd att gå dit - det blir väl kul säger faster Inger och önskar God Jul!

Från faster får Patrick här en klapp som varar ett tag så för upplevelsen väljer du själv en dag!

Visa alla (129) julrim för Faster

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Faster? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 5 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Pilaster bäst som rim ord för Faster?