Goda rimmar på Bloda och 7 andra ord

Vi har hittat 7 Svenska ord som rimmar på Goda. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Goda

Förse någon (oftast ett djur) med mycket mat för att göra att dess vikt ökar

Goda Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Goda

  1. Bloda
  2. Boda
  3. Floda
  4. Groda
  5. Loda
  6. Soda
  7. Förmoda

Julrim för Goda

Hädanefter vi ut och knalla, Medan vi rytmiskt med gången ska tralla, Men en idé är att följa rätt led, Därför det bra är att denna ta med...

I skåpet skall dom hängas och inte bara slängas Nu vet du var du har dom det är bara att ta dom

Liksom vaselin används där bak har man detta på grisens sak nu får du gissa och själv veta God Jul önskar Agneta

Denna passar till skinkan bra I ärtsoppan kan du den också ha På varmkorven gör det alls ingenting om du använder den och du - den har sting!

denna passar till julskinkan som få men du ska nog vara aktsam o ta en inte två stark och grynnig är den du kanske behöver dricka vatten sen

Visa alla (81) julrim för Goda

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Goda? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 7 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Bloda bäst som rim ord för Goda?