Kavel rimmar på Avel och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Kavel. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kavel

Kavel uttalas fonetiskt: ²kạ:vel

Ordförklaring - Kavel

Köksredskap för tillplattning av deg vid bakning

Kavel Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kavel

  1. Avel
  2. Dravel
  3. Gavel
  4. Havel
  5. knavel
  6. Navel
  7. Pavel
  8. skravel
  9. Svavel

Julrim för Kavel

Utan denna ingen bulle, men jag för min del vet att jag skulle, inte va´utan; ingen risk, dom kan fortfarande köpas över disk.

I skämtteckningarnas värld kan allt gå an! Tant med papiljotter tänker slå sin man, med denna hårda sak ! Egentligen tänkt för bak !!

Denna pryl är viktig uti alla hus duger till mycket utan krus bör finnas till hands i köket underlättar vid storbaksstöket!

Kan användas på natten om han kommer hem på hatten.

Nu ska du få se på andra bullar Hela paketet snurrar och rullar kommer pappa hem full och yr kan han få en ny frisyr!

Visa alla (15) julrim för Kavel

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kavel? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar knavel bäst som rim ord för Kavel?