Recept rimmar på knäppt och 7 andra ord

Vi har hittat 7 Svenska ord som rimmar på Recept. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Recept

Recept uttalas fonetiskt: resẹp:t

Ordförklaring - Recept

Ingrediensförteckning, ofta även med tillagningsanvisningar, till en maträtt, dryck eller liknande

Recept Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Recept

  1. knäppt
  2. skräppt
  3. släppt
  4. täppt
  5. Accept
  6. Adept
  7. Koncept

Julrim för Recept

Överallt i köket finns det lappar tänk om du någon viktig tappar Den här dig hjälper att dem sammanföra så kanske du slipper i köket denna röra!

Här kommer ordning och reda till det du gillar, du kan ha ett avsnitt för det man grillar!

Du kan väl testa något av detta baka och sen kan du väl bjuda hem mig för att smaka Det medföljer grejer som du behöver Även om du gör stor sats blir inget över

När du en dag får lust att baka, då kan du titta i den här för att göra en god kaka.

När du funderar hur mormor kunde laga kan du inte längre gnälla och klaga Nu du bara gör som det står hoppas du samma goda smak då får!

Visa alla (83) julrim för Recept

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Recept? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 7 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar täppt bäst som rim ord för Recept?